Liedjes en gedichten van Annie M.G. Schmidt.

“Doe nooit wat je moeder zecht,
dan komt het allemaal terecht”

De tijdloze liedjes voor alle leeftijden van Annie M.G. Schmidt kruipen met zinderend gemak in je hoofd om daar nooit meer te verdwijnen. Met de melodieĆ«n door Hannie Bannink op muziek gezet, krijgen die teksten extra warmte. Dus wie boven de 6 jaar is, stapt bij een concert van zangeres Ilse Voorhoeve onder begeleiding van pianist Erwin van Bogaert en percussionist Erlend Steiner Lovisa in een wereld van warme herinneringen. En Ilse weet die poĆ«tische teksten en vlinderende muziek op indringende wijze te vertolken. Van Bello tot Zeur niet!… tot…

Kaarten kunt u hieronder bestellen of aan de Grote Kerk Groede bij aanvang van het concert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *