Overzicht van ons werk

Concerten-JSProducties

Concerten

Als vaste fotograaf van de concerten van Groede Life! zijn wij nauw betrokken bij de uitvoeringen van diverse artiesten uit Nederland en België. Bovendien worden wij regelmatig gevraagd te fotograferen bij concerten in het hele land.

Trouwreportages

Voor een van de mooiste dagen van jullie leven trekken wij graag alle registers open. Een persoonlijk gesprek waarbij alle wensen besproken kunnen worden, een loveshoot om aan elkaar gewent te raken en een prachtig album als resultaat.

Fantasy

Al ons werk wordt bewerkt met photoshop. Maar soms doen we er graag een schepje bovenop…Gymnastiek

Als vaste fotograaf bij GV Deltasport zijn wij aanwezig op de vloer bij wedstrijden en uitvoeringen. Doordat wij samen fotograferen worden deze dagen van alle kanten door ons belicht.

Autocross

Wij zijn als vaste fotograaf ook betrokken bij de autocross in Zeeuws-Vlaanderen. Natuurfotografie-JSProducties-Wolphaartsdijk

Natuur

Natuurfotografie heeft bij ons een apart plaatsje. De meeste foto’s maken wij in de buurt, gewoon rond het Veerse Meer. 


Loveshoot

Als voorbereiding op je trouwdag, of gewoon omdat je veel om elkaar geeft.
Een loveshoot is altijd leuk om eens mee te maken. 


Studio-JSProducties-Wolphaartsdijk-Zeeland

Modelfotografie

Wil je graag eens een echte glamour shoot, portretfoto of zomaar iets geks? Bij ons kan het allemaal. In een persoonlijke sfeer maken wij samen met jou de mooiste creaties.

Expositie Tweet

Op dit moment houden wij een fascinerende expositie in Herberg de Griffioen, genaamd “Tweet”. Deze expositie toont prachtige foto’s van vogels die voornamelijk te vinden zijn aan het Veerse Meer.

Deze foto’s zijn een ware traktatie voor liefhebbers van de natuur en fotografie. Ze laten de schoonheid en diversiteit van de vogelsoorten zien die in dit gebied voorkomen.